Caorle

Residence Panfilo - tengerparti apartmanok ***

AKCIÓK! -5% olasz előfoglalási kedvezmény február végéig!
Hosszú turnus kiemelt akció! (a készlet erejéig)
14=11 éj árán: Panfilo
14=12 és 14=13 éj árán más időpontokra és más létesítményekre is. Kérje ajánlatunkat!
A kéthetes akciók március 31-ig az Universo akár 15%-os kedvezményével is összevonhatók!
4 éjszakás rövid tartózkodás is foglalható!


Standard apartmanok légkondicionálóval (az árban) kiváló elhelyezkedéssel.
Tengerre néző és
nagy (Quadrilo/7-8 fős) lakások is!

A létesítményben élelmiszerüzlet és gyorsétterem is üzemel. (utóbbiban kedvezményes étkezési lehetőség!)

Caorle nyugati részén, a strandtól csak egy ligetes parti ösvény választja el (50 m). Közvetlen közelében kezdődik az Óvárosba vezető sétáló utca.
Lakások: méretükben és jellegzetességeikben eltérő, szépen berendezett, jól felszerelt apartmanok satTV, légkondicionáló (az árban), kisebb- nagyobb balkon (tengerre néző is), parkoló.

Panfilo

Panfilo

Panfilo

Standard apartmanok *** és Villalakások *** 

Lakások központi vagy ahhoz közeli (nyugati zóna) zömmel kisebb épületekben,
légkondicionálóval (kivétel jelezve!), TV (nem mind Sat), balkon és kocsihely vagy parkolójegy.
Tengerre nézőek ill. nagy lakások és Villák 3 hálós (6-7-8 ágyas) apartmanokkal is!

Vespucci

(Mono/3 és Bilo/4 fős) - strand 50 m, csendes környezetben, légkondicionáló.

Duca degli Abruzzi

(Mono/4, Bilo/4 és Trilo/6 fős) - strand 50 m, nyugati zónacsendes környezetben, légkondicionáló, balkon- zömmel tengeri kilátással.

Alessandro

(Mono/4, Bilo/4-5 és Trilo/6 fős) - újabb építésű ház a nyugati, csendesebb övezetben, strand 100 m, légkondicionáló.

Tomasello

(Bilo/3+1 fős) - tengerparti, tengeri kilátással, központ és Óváros közelben, újszerű berendezés, mosógép, légkondicionáló. Nem tartozik hozzá kocsihely!

Casa Lina

(Bilo/4 fős) - kis apartmanház, 50 m-re a strandtól, a sétálóutca mentén, az Óváros közvetlen közelében. Első emeleti lakások, újszerű bútorzattal, légkondicionálóval.

Maestrale

(Bilo/5 fős) - újabb építésű 100 m-re a parttól, központ, sétálóutca és Óváros közelben, széf, mosógép, légkondicionáló.

Ca' Mira

(Bilo/5 fős) - újabb építésű apartmanház 100 m-re a parttól, központi, sétálóutca és Óváros közelben, széf, légkondicionáló, a parkoló korlátozott számú!

Ca' Vio

(Bilo/4 és Trilo/5 fős) - központi, Óváros és strandközelben (30 m). Nagyon egyszerű, ezért olcsó lakások! Nincs lift (C2 4. em.!) és nem tartozik hozzájuk parkoló!

Stella d' Oro

(Bilo/5 és Trilo/6 fős) - 30 m-re a parttól, a központban, az Óváros közvetlen közelében. Kétemeletes apartmanház, a földszinten üzletek és drinkbár. A lakások többsége felújított, széf , légkondicionáló.

Villalakások

Nyugati zóna kertvárosi övezetében, strand 300-600 m. Trilo/6 és Quadrilo=3 hálós/6-8 fős pl. Zanon, Kleinert (a képen), Giuliana. Sorvillák vagy 2-4 lakásos önálló házak a nyugati zóna kertvárosi övezetében, saját kerttel, grillezővel. Nem mindenben van légkondicionáló! 

Medencés üdülőtelepek és rezidenciák ***

AKCIÓ! -5 % olasz előfoglalási (III. 31-ig), mely az Universo max. 10 %-os kedvezményével összevonható!
Min. 4 éjszakára is, hosszú turnus akciók ill. kedvezőbb egyhetes árak
elő- utószezonban! (VI. 16- ig és IX. 8. után, pl. 14 = 11 éj árán stb.)

Standard apartmanok, TV- vel (nem mind Sat), légkondicionáló (kivéve: Livenza B, Esperia), balkon vagy kiskert és parkoló.
Nagy lakások is! Trilo/7 fős- Selenis, Vill. Luna ., Quadrilo/7-8-9 fős- Vill. Luna.
Az üdülőtelepeken étterem üzemel! (Luna I-II., Albatros)

Livenza

(MONO/4 és BILO/4 fős) - négyemeletes rezidencia Caorle nyugati részén, csendes zónában, strand 350 m, tetőtéri lakások is- nagy terasszal, a B típusban nincs légkondicionáló!

Selenis

(MONO/4, BILO/4 és TRILO/6-7 fős) - tengerközeli rezidencia (150 m) a nyugati zónában, háromemeletes sorházas épületekkel, csendes övezetben, de központ közelben, nagy kert, napozóterasz. A lakások légkondicionálóval, nagy balkonnal.

Esperia

(BILO/5 és TRILO/6 fős) - kétemeletes rezidencia a nyugati zónában, csendes környezetben, strand 300 m, nagy közös kert. Egyszerű emeleti- vagy magasföldszinti balkonos lakások. Nincs bennük légkondicionáló!

Albatros

(BILO/5 és TRILO/6 fős) - újabb építésű sorházas üdülőtelep, több egységből álló 2 ill. 3 emeletes épületekkel a festői yacht- kikötő közelében. Strand és az Óváros egyaránt kb. 800 m. Az árlistában a balkonos lakások szerepelnek. Kiskertesek (B1, C1)- magasabb áron!

Luna I-II

(minden lakástípus, de MONO/2-4 fős csak a Condominio részben, míg QUADRILO/ 9 fős csak a Villaggioban) - üdülőtelep kisebb- nagyobb épületegységekkel Caorle nyugati szélén, strand 150-350 m, közös medence, napozóterasz. Villaggio: 2-3 emeletes sorvillák, emeleti lakások terasszal (B2, B4), földszintiek kiskerttel (B3, C1, D), némelyik grillezővel. Condominio: négyemeletes épület, balkonos lakásokkal. Valamennyiben van légkondicionáló. Egyéb típusok is- más árakon!

Elérhetőség

Cégadatok

Telefon: +36 30 629 8384
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Skype: universo_touroperator
Nyitvatartás: hétfõtõl péntekig 10:00-18:00

UNIVERSO TOUROPERATOR Utazási Iroda
Adószám: 21165922-2-41
Engedély szám: U-000181/2001
Bankszámlaszám: 11707000-22232393-00000000